Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Rotterdam +5.0km
  Verander locatie

  Geweld tegen politie - Van Zandvlietplein - Rotterdam

  Op woensdag 20 december werd in de avond een putdeksel richting het hoofd van een agent gegooid, na de voetbalwedstrijd tussen Feyenoord-FC Utrecht. De verdachte die iedereen opruide is herkend. We zoeken nu alleen nog de verdachte die de putdeksel gooide. Wie is hij?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond 23.15 uur gaat het verkeerd op het van Zandvlietplein in Rotterdam. De wedstrijd is afgelopen en een groep personen besluiten te gaan rellen. Er wordt geprovoceerd tegen agenten, maar uiteindelijk besluit één verdachte een putdeksel los te maken uit de grond. Om aanwijzing van verdachte twee, wordt de deksel uit de grond gehaald, loopt hij met die deksel naar het hekwerk waar hij de deksel eroverheen gooit en een agent raakt op zijn hoofd.

  Nog net op beeld zien we dat de agent buiten beeld valt. Hij raakt gewond door de klap en verliest zelfs een tand. Gelukkig droeg de agent beschermende ME-kleding, maar dit had heel anders kunnen aflopen. Wij willen weten wie de gooier is van die putdeksel. De verdachte die deze man aanzette om te gooien, is herkend en heeft zichzelf gemeld op het politiebureau. Het gaat om een, destijds, 26-jarige man uit Utrecht.

  Heeft u informatie over de verdachte op beeld? Deel die dan gratis én anoniem met de politie via 0800-6070 of via 0800-7000. Online uw tip doorgeven kan ook door hier te klikken.

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening