Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
frederik hendriklaan +10.0km
  Verander locatie

  Beroving - Wagenstraat - Den Haag

  Op maandagavond 8 april rond 22.00 uur is een 19- jarige vrouw in de Wagenstraat in Den Haag beroofd van haar handtas. De verdachte staat goed op beeld.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Het slachtoffer liep vanuit de Wagenstraat in de richting van de Amsterdamse Veerkade. Terwijl het slachtoffer door de Wagenstraat liep trekt plotseling een onbekende man op een fiets de tas van het slachtoffer uit haar handen. Terwijl het slachtoffer op de grond valt fietst de man door. Opvallend aan de fiets is dat deze witkleurig is met één opvallende fietstas een de rechterzijde. Het slachtoffer is ontzettend geschrokken en door de val heeft zij nog last van haar knie. De tas met persoonlijke spullen waaronder een digitale camera is ook nog niet teruggevonden. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachte. 

   

  Vragen

  Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening