Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Adriaan Goekooplaan, 's-Gravenhage +10.0km
  Verander locatie

  Woningoverval - Ocarinalaan - Rijswijk

  Op dinsdagnacht 12 maart tussen 02.30 uur en 05.30 uur heeft er in een woning aan de Ocarinalaan in Rijswijk een zeer gewelddadige woningoverval plaatsgevonden. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van een pinner die pint met een bankpas van één van de slachtoffers.

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Rond het tijdstip van 02.30 uur worden twee vrouwen door twee mannen in hun woning overvallen. De twee vrouwen werken als sekswerksters vanuit deze woning. Omdat één van de vrouwen nog een klant verwacht is zij nog op. Als haar afspraak bij de woning verschijnt opent zij deur. Daarop dringt een onbekende man onder bedreiging van een vuurwapen met een bivakmuts op en een grijze rugtas de woning binnen. Direct daarachter stapt er ook een tweede man met bivakmuts en een vuurwapen de woning in. De twee slachtoffers worden in hun woning vastgebonden en zij worden beroofd van hun pinpassen, mobiele telefoons en duizenden euro's aan contant geld. Gelukkig weten de twee slachtoffers zichzelf te bevrijden en zijn zij de woning uitgevlucht. Met de bankpassen wordt er geld opgenomen bij een Geldmaat aan de Petuniatuin in Zoetermeer en in een casino in Zoetermeer. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van een pinner, mogelijk is dit ook één van de verdachten van de woningoverval.   

   

  Vragen

  Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543.

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening