Direct naar de inhoud
Mijn buurt: 
Wernhout +25.0km
  Verander locatie

  Belagingen - Zundertseweg - Roosendaal

  In de nacht van zaterdag op zondag 5 november 2023 wordt een 33-jarige vrouw door iemand belaagd. Dat gebeurt in Roosendaal, op de Zundertseweg, ter hoogte van het SDW centrum. Dit is een van meerdere zaken waarbij iemand vrouwen belaagde in hetzelfde gebied bij Roosendaal. Er is een compositietekening van de man gemaakt. Wie is dit?

  Heeft u een tip over deze zaak?

  Laat het ons weten via het tipformulier.

  Omschrijving

  Al was de vrouw die nacht nog zo geschrokken, ze was wel zo alert om met haar telefoon een foto te maken van de man terwijl hij weg fietste. Hij was al wat verder weg, maar wie weet zegt het iemand toch iets. Deel dat dan met ons!  Verder lijkt het er op dat deze keer niet op zichzelf staat. Van meerdere vrouwen kregen we melding dat ze in het gebied Visdonk belaagd waren.

  De eerste melding was op 1 april 2023. Een vrouw wordt rond 17.15 uur op de fiets ingehaald door een in zwarte kleding, die haar van de fiets trekt. Als ze begint te gillen gaat hij weer weg.  Op 2 augustus 2023. Een vrouw is aan het wandelen, en wordt van achteren aangevallen en mishandeld door een man in zwarte kleding.
  12 oktober 2023. Voorbijgangers horen een harde gil en zien een ‘vreemde man’ heen en weer fietsen in het bos. De gillende vrouw heeft zich niet gemeld. Als u dit iets zegt, laat het dan weten.
  26 oktober 2023. Een hardloopster in het Visdonksebos wordt belaagd door een man die ineens achter haar op duikt. Ze rent hard weg, de man verdwijnt.
  En dan het eerdergenoemde incident op 5 november 2023.

  Wij willen graag iedereen spreken die kan helpen deze man te vinden. En een oproep aan vrouwen: meldt u zich, als u misschien iets dergelijks hebt meegemaakt in dit gebied, maar dit nog niet heeft kunnen delen. Uw informatie kan ons echt verder helpen.

  Of het steeds dezelfde persoon is, is niet zeker. Het is op z’n minst opvallend. Heeft u tips, hoe klein of onbelangrijk u ook denkt dat het misschien is. Geef het toch door. Alle kleine beetjes informatie kunnen helpen de dader
  op te sporen. Alle vermoedens rondom deze compositietekening, deel ze met ons.

  Geef uw informatie door via de opsporingstiplijn op 0800 6070 en anoniem kunt u iets doorgeven via M. En in deze zaak kunt u ook bellen met het Team Criminele Inlichtingen op 088 – 661 77 34.

  Video

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=VJOjDHsGOds

  Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=CIk2Ff1aXd4

  Afbeeldingen

  Locatie

  Kaartbediening
  Zoombediening