Ga naar content
Mijn buurt: 
Verander locatie

Politie-Iftar 2017

Iftar politie Amsterdam

Datum          : dinsdag 06 juni 2017
Aanvang      : 19.00 uur
Locatie         : World Fashion Center, Koningin Wilhelminaplein 13, Amsterdam

Inleiding

Ook dit jaar organiseert het Marokkaans Netwerk van de eenheid Amsterdam de politie-iftar. Wat ooit begon als een kleine bijeenkomst met 70 mensen in een kantine van een politiegebouw, is uitgegroeid tot de grootste politie-iftar van Europa. Vandaag de dag vieren wij met ongeveer 1400 gasten deze iftar, die al weer voor de 15e keer wordt georganiseerd.

 

Iftar

De politie-iftar staat in het teken van verbinding en heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekend en sterk werkend verbindingsmiddel. Hoe hechter die verbinding, hoe beter wij als samenleving in staat zijn om de ongelijkwaardigheid in onze stad tegen te gaan. 

Programma

Tijdens de bijeenkomst houden diverse sprekers, onder wie de hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg, een toespraak en staat er voor de rest van de avond een mooi programma voor u klaar. Tot slot wordt in Oosterse sferen gezamenlijk de iftar-maaltijd genuttigd.

Traditiegetrouw sluit een bekende cabaretier de avond af. 

Aanmelden

Aanmelden voor de iftarbijeenkomst kan via het inschrijfformulier

Aanmelden gaat in drie stappen:

1. Invoeren
2. Controleren
3. Verzenden

Na het invoeren moet u uw gegevens controleren en vervolgens kunt u deze verzenden. Wanneer het formulier goed is verzonden, ontvangt u uiterlijk een week voor de bijeenkomst uw toegangsbewijs op het door u opgegeven adres. 

Gezien de grote belangstelling wordt u geadviseerd zich zo snel mogelijk aan te melden. Aanmelden kan alléén persoonlijk.

Op het moment dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, zal dat hier aangegeven worden en wordt het aanmeldformulier van deze pagina verwijderd."

 De toegang is uitsluitend voor bezoekers vanaf 16 jaar.  

Vragen

Vragen


Voor vragen kunt u terecht bij:

Marokkaans Netwerk Politie

E: iftar.politie.amsterdam@politie.nl