Ga naar content
Mijn buurt: 
lelystad +10.0km
Verander locatie

Mannen proberen woning binnen te dringen

Laatste update:

Lelystad - Maandagavond 9 januari probeerden twee mannen een woning aan de Tjalk binnen te dringen. De bewoner wist hen naar buiten te krijgen.

Rond 20.00 uur werd aangebeld bij de woning en de bewoonster deed open.  Een man pakte haar vast en sloeg haar. Hierop weerde ze zich af, waardoor ze viel. Twee mannen kwamen de woning in, maar de inmiddels gealarmeerde echtgenoot kwam de gang in en joeg de twee overvallers weg. De twee renden weg in de richting van de Botter.

Tips!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Degene die de vrouw aanviel is een man met een blanke tot lichtgetinte huidskleur, is tussen de 15 en 25 jaar en is ongeveer tussen de 1.60 en 1.70 meter lang met een mager postuur. Hij droeg een donkere jas een grijs vest/trui met capuchon die hij over zijn hoofd getrokken had. De tweede verdachte zou ook ongeveer tussen de 1.60-1.70 meter lang zijn met een normaal postuur.

Getuigen en/of mensen met meer informatie wordt gevraagd zich te melden bij de recherche in Lelystad via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.