Ga naar content
Mijn buurt: 
lelystad +10.0km
Verander locatie

Brand in frietkraam; Oproep getuigen

Laatste update:

Lelystad - In de nacht van maandag 2 januari op dinsdag 3 januari brak bij een frietkraam op de Schutweg brand uit. De brand is hoogst waarschijnlijk aangestoken.

Rond 04.40 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd in verband met een brand op de Schutweg. Te plaatse bleek het te gaan om de daar gestalde mobiele frietkraam. De brandweer slaagde erin om de brand te blussen, maar de frietkraam liep aanzienlijke schade op. De politie verrichtte een buurtonderzoek en deed aanvullend rechercheonderzoek. Hierbij werden ook camerabeelden veiliggesteld. Op basis van de bevindingen uit het onderzoek gaat de politie uit van brandstichting. Vermoedelijk is de brand kort voor de melding aan de hulpdiensten, tussen 04.35 en 04.40 uur, gesticht.

Informatie melden

De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n). Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online