Ga naar content
Mijn buurt: 
haaksbergen +5.0km
Verander locatie

Update: Politie onderzoekt vermissingen in Turkije

Laatste update:

Haaksbergen, Silifke - De politie is op zoek naar drie inwoners van Haaksbergen. Joey Hoffman, Bjorn en Derya waren samen in Silifke, Turkije. Tot zaterdag 29 juli was er geen contact meer met deze drie personen. Hun familie en de politie maken zich zorgen. Zaterdagmiddag 29 juli is er een teken van leven gekomen van Derya.

Detailopname van uniformen motoragenten

Update: 
Er is via social media bij familie een teken van leven binnengekomen van Derya. De politie wil echter nog steeds graag zelf met Bjorn of Derya spreken om er zeker van te zijn dat het goed met ze gaat. Ondertussen gaat de politie door met het onderzoek. 
 

Joey is samen met Bjorn en Derya naar Silifke gereisd om te helpen met de bouw van hun huis. Tussen 8 en 10 juli zou Joey naar Nederland vertrokken zijn. Toen hij daar echter niet aankwam is bij de politie gemeld dat Joey vermist was. Agenten hebben gesproken met mensen uit de directe omgeving van Joey. Op 21 juli heeft de politie voor het laatst telefonisch contact gehad met Bjorn en Derya. 27 juli heeft familie bij de politie gemeld dat ze worden vermist. 

Samenwerking met politie in Turkije

De politie maakt zich zorgen en heeft het onderzoek uitgebreid. Er is contact met de politie in Turkije. Familie van Joey Hoffman is naar het land gereisd en gaat daar ook melding doen van de vermissing. Dit zal ook leiden tot een uitbreiding van de zoektocht in Turkije. Hopelijk worden Joey, Bjorn en Derya snel in goede gezondheid teruggevonden. 

Tips

Via de link bij hun naam vindt u een omschrijving van Joey, Bjorn en Derya met een foto. Hebt u hen onlangs nog gezien of gesproken? Hebt u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000. U kunt digitaal een tip doorgeven via het tipformulier op de pagina met hun informatie of de website www.meldmisdaadanoniem.nl.  

(2017331507) NV