Ga naar content
Mijn buurt: 
arnhe +5.0km
Verander locatie

Politie start onderzoek na aantreffen overleden personen (Update)

Laatste update:

Arnhem - In een voormalig hotel aan de Patersstraat werden donderdagavond 23 maart de levenloze lichamen van een man en een vrouw gevonden. De politie is direct een groot onderzoek gestart.

De politie kreeg rond 19.30 uur de melding dat bij het pand een luid alarm afging. Het was op dat moment niet bekend of er personen in het pand waren. Agenten die poolshoogte namen troffen in het pand de overleden man en vrouw aan. Het is niet bekend in welke relatie zij ten opzichte van elkaar stonden. Omdat de families van de slachtoffers nog niet in kennis zijn gesteld, kan de identiteit van de slachtoffers nog niet bekend gemaakt worden.

In het pand werd een aantal honden aangetroffen. Deze zijn opgehaald door de dierenambulance en naar een goed onderkomen gebracht.

Misdrijf wordt niet uitgesloten
Er is direct een onderzoek gestart. Medewerkers van het Team Forensische Opsporing kwamen ter plaatse en er werden speurhonden ingezet. Hoewel de politie rekening houdt met een misdrijf, onderzoekt een rechercheteam alle scenario’s.

Getuigen gezocht
De politie wil graag in contact komen met een man die rond 19.30 uur op zijn scooter vanaf de Patersstraat over de Jansbuitensingel reed. Mogelijk is hij een belangrijke getuige.

Bent u donderdagavond 23 maart in de omgeving van het hotel geweest en heeft u iets gezien of gehoord dat mogelijk in verband kan worden gebracht met dit voorval of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Dan verzoeken wij u contact op te nemen via 0900-8844, of – als u anoniem wilt blijven – via 0800-7000.

In deze fase van het onderzoek kunnen geen nadere mededelingen worden gedaan

 

2017132608