Ga naar content
Mijn buurt: 
zeeland +5.0km
Verander locatie

Vrouw beroofd na babbeltruc

Laatste update:

Goes - Een hoogbejaarde vrouw die woont in een appartement aan de Bongerd is vrijdagmiddag 20 oktober slachtoffer geworden van een babbeltruc. De dader heeft haar beroofd van verschillende kostbare sieraden.

Het slachtoffer deed  ergens  tussen 13.40 uur  en 14.00 uur de deur open voor een voor haar onbekende vrouw. Deze vrouw, rond de 25 jaar, blank, normaal postuur, witte broek en zwarte jas met opgestoken zwart haar met blonde lokken, deed zich voor als medewerkster van de thuiszorg. Na een kwartier in het appartement te zijn geweest  ging de vrouw weg. Het slachtoffer kwam er vervolgens achter dat ze beroofd was. Ze waarschuwde de politie. Er begon direct een zoektocht naar de dader waarbij ook Burgernet werd ingezet. Tot op heden is de dader nog niet gevonden.

Getuigen

De politie vraagt getuigen zich te melden. Heeft u rond 13.40 en ongeveer 14.15 uur iets verdachts gezien in de Bongerd of een van de omliggende straten of herkend u het signalement van de circa 25-jarige blanke vrouw met het normale postuur, witte broek, zwarte jas en het opgestoken zwart haar met de blonde lokken? Bel dan de politie via 0900-8844, anoniem kan ook via 0800-7000.

Babbeltruc

Het lijkt er op dat de dader gebruik heeft gemaakt van een babbeltruc om toe te slaan. Meer informatie over babbeltrucs vind u hier.