Ga naar content
Mijn buurt: 
Verander locatie

Onderzoek naar beschieting coffeeshop

Laatste update:
Woordvoering:
Oost-Brabant

Oss - De recherche onderzoekt de beschieting van een coffeeshop aan de Kromstraat in Oss. Rond 3.45 uur kreeg de politie een melding binnen dat de zaak meerdere keren beschoten was.

In de Kromstraat zagen agenten dat het pand inderdaad onder vuur was genomen met vermoedelijk een automatisch wapen. Er bleek zeker twintig keer op het pand geschoten te zijn. Hoewel aan de coffeeshop meerdere woningen grenzen, raakte er gelukkig niemand gewond. De technische recherche deed een tijd lang sporenonderzoek in de Kromstraat en in de buurt werd met meerdere getuigen gesproken.

Achtergrond

De recherche is een uitgebreid onderzoek begonnen naar de achtergrond van de beschieting. Naast het spreken met getuigen en met de eigenaar van de shop bekijkt het team ook of er camerabeelden zijn waarop iets te zien is dat verband houdt met de beschieting. Mensen die in de omgeving camera’s hebben worden opgeroepen om die met ons te delen. Dat kan door gebruik te maken van onderstaand tipformulier.

Auto in brand

Tegen 4.00 uur werd in De Louwstraat in Schaijk een uitgebrande BMW gevonden. De politie gaat ervan uit dat er een verband is met de eerdere beschieting in Oss. Ook hier komt het onderzoeksteam graag in contact met getuigen die meer weten.

Meer informatie

Getuigen of mensen die meer weten worden opgeroepen om contact op te nemen met het onderzoeksteam op 0900-8844. Anoniem informatie delen kan op 0800-7000. Informatie kan ook worden doorgegeven via onderstaand tipformulier.