Ga naar content
Mijn buurt: 
lelystad +10.0km
Verander locatie

Getuigenoproep gewelddadige overval Lelystad

Laatste update:
Woordvoering:
Midden-Nederland

Lelystad - Een snackbar aan de Botter in Lelystad is op 3 december overvallen door 4 personen. De politie is op zoek naar getuigen.

Poging doodslag door stenen op de weg

Wat is er gebeurd?
Op dinsdagavond 3 december rond 21.45 uur komen vier personen binnen. De snackbarmedewerker wordt bedreigd met wapens. De overvallers gaan ervandoor met een onbekend geldbedrag in de richting van het bruggetje bij Botter 44 en Tjalk.

Signalement verdachten

  • Geschatte leeftijd 16 – 18 jaar.
  • De verdachten waren allen donker gekleed.

Een verdachte opgepakt
Agenten konden snel na de melding al een verdachte aanhouden in de buurt van de snakcbar. Hij is een 23-jarige man uit Lelystad. Via Burgernet riep de politie ook de inwoners van Lelystad op om uit te kijken naar de (andere) verdachten. Deze oproep leverde helaas niks op. Het onderzoek van de politie gaat daarom door. Gezocht wordt nog naar de andere drie verdachten in deze zaak.

Help mee met politieonderzoek
Heeft u op 3 december gezien wat er is gebeurd bij de overval, of vlak daarvoor of erna? Heeft u camerabeelden waarop het vermoedelijke viertal is te zien? Of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan ons onderzoek? Dan komen we graag met u in contact! Vul onderstaand formulier in. Deelt u uw informatie liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem 0800 7000. Bedankt!