Ga naar content
Mijn buurt: 
Brunssum, Nederland +5.0km
Verander locatie

Nader onderzoek naar aangetroffen objecten

Laatste update:

Brunssum - Tijdens de zoekactie op de vijver aan de Emmaweg in Treebeek zijn enkele interessante zaken boven water gehaald. Deze worden met een oog op een mogelijk verband met de cold case Sjef Klee nader onderzocht door deskundigen. Onder grote belangstelling van de familie van Sjef, passanten en de media hebben medewerkers van de politie afgelopen dinsdag onderzoek met de politieboot gedaan.

Dinsdagochtend startte de politie met een politieboot met specialistische apparatuur een onderzoek in de vijver aan de Emmaweg. Dit deed het onderzoeksteam in samenwerking met de collega’s van het Landelijk Team OnderwaterZoekingen (LTOZ) naar aanleiding van nieuwe aanwijzingen. De aangetroffen zaken zijn veiliggesteld en worden de komende tijd door technische medewerkers onderzocht.

Gesprek van de dag
De zoekactie trok veel aandacht van het publiek in Treebeek. Politieagenten hebben ook gesproken met wandelaars en passanten die een kijkje kwamen nemen aan de vijver. Dit heeft ook enkele tips opgeleverd die door het onderzoeksteam worden meegenomen in het lopende onderzoek.

In het belang van het technische onderzoek wil de politie op dit moment geen nadere informatie verstrekken. Meer informatie over de cold case Sjef Klee vind je hier.