Ga naar content
Mijn buurt: 
roermond +5.0km
Verander locatie

Onderzoek naar beschietingen bedrijfspand

Laatste update:

Roermond - De politie onderzoekt drie beschietingen van een bedrijfspand aan de Maria Theresialaan die in de afgelopen periode hebben plaats gevonden. Daarbij worden via sociale media en flyers in de buurt getuigen opgeroepen om informatie en eventueel beelden te delen met de politie.

Politielint

De politie zal woensdag een buurtonderzoek houden waarbij agenten flyers uitdelen en omwonenden vragen of ze informatie hebben die van belang kan zijn voor het lopende onderzoek. Elk detail kan belangrijk zijn om duidelijkheid te krijgen wie er verantwoordelijk is voor de beschietingen van het pand.

Iets gezien? Deel het!

Het bedrijfspand is in de afgelopen periode driemaal beschoten namelijk:

  • in de nacht van zaterdag 16 maart op zondagochtend 17 maart rond 02.30 uur.
  • in de nacht van maandag 25 maart op dinsdag 26 maart omstreeks 01.56 uur
  • afgelopen nacht rond 02.56 uur

Heeft u tijdens genoemde tijdstippen iets gezien of is u afgelopen weken iets bijzonders opgevallen of heeft u op een andere manier informatie die ons kan helpen in het onderzoek? Dan vragen wij u dringend om met ons contact op te nemen. Dat kan via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44 of indien gewenst via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Heeft u beelden of foto’s die mogelijk interessant kunnen zijn voor het politieonderzoek, dan kunt u deze eenvoudig delen via onderstaand tipformulier of www.politie.nl/upload

Lopend onderzoek

Op dit moment tast de politie nog in het duister over de aanleiding en achtergronden van de schietincidenten. In het onderzoek zal er daarom via een brede oproep via de sociale mediakanalen aandacht worden gevraagd van getuigen om informatie te delen. De politie zal de komende periode extra aandacht hebben voor het pand en de directe omgeving aan de Maria Theresialaan. Daarnaast gaan politie en gemeente in overleg over de zaak.