Ga naar content
Mijn buurt: 
Eindhoven, Nederland +5.0km
Verander locatie

Aandacht voor een overval en mishandeling conductrice in Bureau Brabant

Laatste update:

Eindhoven, Breda, Tilburg, Oosterhout - Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 11 november weer uw hulp bij het oplossen van enkele ernstige misdrijven, zoals een overval in Eindhoven en de mishandeling van een conductrice in Breda.

Zwartrijder mishandelt conductrice
Breda - Op zaterdag 28 september tussen 18:20 en 18:25 uur heeft een zwartrijder de conductrice, die hem betrapte, zo hard achter op haar hoofd geslagen, dat ze meteen bewusteloos raakte. Dat gebeurde op perron 5 van het station in Breda. Gelukkig hangt het daar vol met camera’s en dus hebben we de dader goed op beeld. Wie (her)kent hem?

Diefstal bestelbus
Oosterhout – Ook werkbussen zijn interessant voor autodieven. We hebben beelden van een man die in de nacht van 7 op 8 augustus op een bedrijventerrein aan de Krombaak een witte Mercedes Sprinter open breekt en er vervolgens ook nog mee vandoor gaat. De vraag is duidelijk: wie is die man?

Zakkenrollen en pinfraude
Tilburg – We tonen u beelden van een man die met een gestolen pinpas duizenden euro’s staat te pinnen. Buitgemaakt met een babbeltruc bij een 77-jarige vrouw. Het gebeurde op de Landbouwstraat op 19 december 2018. Help mee deze man te vinden.

Overval op Kruidvat
Eindhoven – Op woensdagavond 1 mei 2019, rond 20:00 uur werd een filiaal van Kruidvat aan het Cassandraplein overvallen door twee, waarschijnlijk nog jonge daders. Ze bedreigen de medewerksters en doen een graai in de kassa, waarna ze er met een paar honderd euro vandoor gaan. Het personeel blijft hevig geschrokken achter. 

We tonen camerabeelden waarop de overval en de vluchtroute van de daders te zien is. Ze vallen behoorlijk op in hun rare outfit met vuilniszakken aan de voeten. We spraken al met diverse getuigen en we hebben sporen aangetroffen die naar de daders kunnen leiden. Maar ook uw hulp is nog hard nodig. Dus: Heeft u iets gezien of gehoord, maar hebben we u nog niet gesproken? Neem dan alsnog contact met ons op. Tevens de vraag: Wie herkent het tweetal van de beelden?

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: