Ga naar content
Mijn buurt: 
Amstelveen, Nederland +5.0km
Verander locatie

Getuigenoproep mislukte plofkraak Ouderkerk aan de Amstel

Laatste update:

Ouderkerk aan de Amstel - De recherche heeft de vluchtroute van de mogelijke daders geanalyseerd en doet opnieuw een getuigenoproep. Heeft u iets te melden met betrekking tot deze nieuwe informatie neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of maak gebruik van het tipformulier.

Fietsbrug over A2 Ouderkerk aan de IJssel

Op vrijdagochtend 11 oktober vond rond 04.00 uur een plofkraak plaats in de Dorpsstraat in Ouderkerk aan de Amstel. De schade was groot en het is de daders niet gelukt om geld uit de automaat buit te maken.

Fietsbrug over de A2

Uit onderzoek van de recherche blijkt dat de kans groot is dat de daders mogelijk via de Ouderkerkerplas en via de fietsbrug over de rijksweg A2 bij het Fletcher hotel de Bijlmer in zijn gereden. Op deze scooter zaten twee personen, die donker waren gekleed. Beiden droeg een zwarte helm. Mogelijk dat op die route ook een bestelbus of personenauto heeft gereden waarvan de inzittende(n) betrokken zijn geweest bij deze plofkraak. Mogelijk is door omstanders op deze route een onbeheerde scooter aangetroffen die die nacht is gebruikt.

Beelden veilig stellen

Ook voor deze route geldt: Stel de beelden van de afgelopen periode tot aan het begin van de ochtend veilig en als er voertuigen of personen op staan die mogelijk hiermee te maken hebben neem dan contact op met de politie. Men kan beeldmateriaal ter beschikking stellen van de politie via het tipformulier.

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=HsBeOt6m-pI