Ga naar content
Mijn buurt: 
Haarlem, Nederland +25.0km
Verander locatie

Update: Vrouw ondanks reanimatiepoging overleden

Laatste update:

Amsterdam - Een 37-jarige vrouw uit Amsterdam is vrijdagochtend 18 oktober 2019 ondanks reanimatiepogingen door hulpdiensten uiteindelijk overleden. Om de doodsoorzaak te kunnen vaststellen, heeft de officier van justitie een sectie op haar lichaam gelast. Binnen het onderzoek wordt ook gekeken in hoeverre drugsgebruik verband houdt met het overlijden van de vrouw.

Rond 07.30 uur kwam op de meldkamer van de politie een melding binnen van een onwel geworden vrouw in haar woning in Bos en Lommer. De vrouw is gereanimeerd en overgebracht naar het ziekenhuis, waar zij in de loop van de ochtend overleed. Haar familie is in kennis gesteld. De recherche heeft in de woning van de vrouw een onderzoek ingesteld. Een 25-jarige man heeft inmiddels als getuige een verklaring afgelegd. Rechercheurs spreken in het kader van feitenonderzoek momenteel met meer getuigen.

Belangrijke getuige

De politie komt graag in contact met één specifieke getuige: een taxichauffeur die het slachtoffer die vroege ochtend tussen 06.00 en 06.30 uur mogelijk heeft geholpen en vanaf de Elementenstraat naar haar huis heeft gebracht. Wij verzoeken hem om contact met ons op te nemen via 0900-8844 of het onderstaande tipformulier. Anoniem bellen kan via 0800-7000.