Ga naar content
Mijn buurt: 
Verander locatie

Getuigen gezocht van steekincident

Laatste update:

Helmond - De politie zoekt getuigen van een steekincident aan de Braak in Helmond. Daarbij raakte een man op zondagmorgen 27 oktober rond 2.30 uur ernstig gewond.

surveillancevoertuig, politieauto, dienstvoertuig, mercedes, nieuwe striping, zijkant, close-up, slogan, waakzaam, dienstbaar, logo, daglicht, Foto: Korpsmedia / Peter Monteny

Op dat tijdstip kwam bij de politie een melding binnen dat er een man door vrienden binnen was gebracht in het ziekenhuis. Hij zou gewond zijn geraakt aan zijn hals bij een steekincident aan de Braak. Onder een tribune van het stadion daar trof de politie inderdaad bloedsporen aan. Verder was de plek verlaten. Daarop is ter plaatse technisch onderzoek verricht en ook wordt gekeken of er bruikbare camerabeelden zijn.

Het slachtoffer, een 23-jarige man uit Beek en Donk, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld en ligt nog op de Intensive Care voor herstel.  

Getuigen

Omdat er nog veel onduidelijk is rond het steekincident zijn we ook op zoek naar getuigen. Mensen die vannacht iets gezien hebben aan de Braak of mogelijk iets gehoord hebben dat er mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl).