Ga naar content
Mijn buurt: 
Amsterdam +5.0km
Verander locatie

Getuigenoproep gewonde man Erasmuspark

Laatste update:

Amsterdam - Op woensdag 5 augustus 2020 doen diverse personen melding van een gewonde man in het Erasmuspark. In het park treft het ambulancepersoneel een 69 jarige man aan met zwaar letsel aan zijn hoofd. Het slachtoffer ligt nog altijd in het ziekenhuis en is niet aanspreekbaar. De recherche doet onderzoek naar de toedracht van zijn verwondingen en is derhalve dringend op zoek naar getuigen, beeldmateriaal of mensen die anderszins informatie hebben over deze zaak.

Politie en ambulance ter plekke (archieffoto)

Het slachtoffer moet die woensdag ergens tussen 20:45 en 21:15 uur gewond zijn geraakt, ergens in het Erasmuspark in Amsterdam West. Of hier een mishandeling of een ander misdrijf aan vooraf is gegaan, is nog onduidelijk. De recherche houdt vooralsnog rekening met meerdere scenario’s.

Getuigenoproep

In het kader van het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben over deze zaak. Ook eventueel beeldmateriaal, van bijvoorbeeld van particulieren, ondernemers uit de buurt of dashboard camera’s in geparkeerde auto’s, kunnen hierbij erg waardevol zijn. Is dit het geval? Dan spreken wij u graag. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Liever online uw tip doorgeven? Dat kan via het onderstaande tipformulier. Hier kunt u eventueel ook beelden uploaden.