Ga naar content
Mijn buurt: 
Hierden +5.0km
Verander locatie

Getuigenoproep woningoverval

Laatste update:

Hierden, Harderwijk - Twee (nog) onbekende mannen hebben woensdag 22 januari een echtpaar overvallen in hun woning aan de Zuiderzeestraatweg. De overval vond plaats tussen 10.30 uur en 14.00 uur. De daders hebben het echtpaar enkele uren vastgehouden. De mannen zijn er vervolgens vandoor gegaan in een grijze Porsche Cayenne en hebben die achtergelaten in Harderwijk.

Politieauto met zwaailicht

Het echtpaar is rond 10.30 uur bedreigd door de twee mannen. Ze moesten spullen afgeven en de sleutels van hun grijze Porsche Cayenne. Rond 14.00 uur zijn de daders er vandoor gegaan in die auto. Die auto is later aangetroffen op het industrieterrein Overveld in Harderwijk. Vermoedelijk zijn ze via het bosgebied naar het industrieterrein gereden. De politie is op zoek naar getuigen die de mannen hebben zien rijden in de grijze Porsche Cayenne.

Vragen

We zijn op zoek naar mensen die:

- op woensdag 22 januari tussen 10.30 uur en 15.00 uur in de omgeving van de Zuiderzeestraatweg in Hierden en het Overveld in Harderwijk een grijze Porsche hebben zien rijden;

- met een dashcam of met een andere camera toevallig beelden hebben gemaakt van de grijze Porsche;

- op het industrieterrein Overveld hebben gezien dat de auto werd geparkeerd en/of hoe de mannen hun weg hebben vervolgd;

- andere informatie hebben die mogelijk relevant is voor het onderzoek.

Informatie

Heeft u informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Anoniem een tip doorgeven is ook mogelijk via meldmisdaadanoniem.nl of door te bellen met 0800-7000. Alle informatie is welkom!