Ga naar content
Mijn buurt: 
1791 Den Burg, Nederland +5.0km
Verander locatie

Nieuws uit uw regio

Lijst met nieuwsberichten

Onderzoek naar verkeersongeval op Texel

De Koog - Afgelopen nacht heeft in De Koog een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en voetgangers, waarbij drie voetgangers gewond zijn...

Bromfietsbrand

Den Burg - Op maandagmorgen omstreeks 01.10 uur kreeg de politie melding van een voertuigbrand aan de Vuurvlinder in Den Burg.

Dubbele aanrijding met letsel

De Koog - Op donderdagmiddag vonden er op de Pontweg ter hoogte van de Pelikaanweg kort na elkaar twee aanrijdingen plaats.

Inbreker aangehouden

Texel - Vandaag, woensdag 20 december, heeft de politie een 24- jarige man aangehouden in Egmond aan de Hoef. De man wordt ervan verdacht meerdere inbraken...

Aanrijding met letsel

Den Burg - Op woensdagmiddag raakte een 67-jarige vrouw uit Oudeschild gewond bij een verkeersongeval op de Schilderseweg in Den Burg.

Veertig kilo vuurwerk

Texel - Op maandagmorgen nam de politie veertig kilo vuurwerk in beslag bij een 17-jarige jongen uit De Koog.

Aanrijding met gewonden

Oudeschild - Bij een aanrijding op de Schilderweg in Oudeschild (Texel) zijn donderdag rond 17.20 uur vier personen gewond geraakt.

Harddrugs gevonden in woning

Den Burg - De politie heeft maandag, rond 11 uur een 31-jarige man uit Den Burg aangehouden. Hij wordt verdacht van de handel in harddrugs.

Inbraken in Oudeschild: getuigen gezocht!

Oudeschild - De politie is op zoek naar getuigen van drie inbraken afgelopen weekend in Oudeschild.

Aanhouding man met wapens

Den Burg - Op woensdagmorgen hield de politie een 24-jarige man uit Den Burg aan in verband met het voorhanden hebben van een wapen.