Ga naar content
Mijn buurt: 
2012 +5.0km
Verander locatie

Nieuws uit uw regio

Lijst met nieuwsberichten

Man aangehouden tijdens verkeerscontrole.

Haarlem - De politie heeft vrijdag rond 13.30 uur een 66-jarige man uit Haarlem aangehouden op de Hulswitweg in Haarlem.

Ernstige mishandeling, man geschopt en geslagen

Haarlem - De politie zoekt getuigen van een ernstige geweldsuitbarsting op een parkeerplaats aan het Floridaplein (winkelcentrum Schalkwijk) in Haarlem. Een...

Autobrand in Haarlem, politie zoekt getuigen

Haarlem - De politie onderzoekt een autobrand aan de Robertus Nurksweg in Haarlem. In de nacht van woensdag op donderdag rond 01.50 uur werd de brand gemeld.

Inbreker aangehouden na tips buurtbewoners

Haarlem - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag rond 05.00 uur op de President Steijnstaat een 33-jarige man zonder vast adres aangehouden.

Snel verdachte situatie gemeld: overval voorkomen!

Haarlem - De politie heeft zaterdagmiddag na een snelle melding van een alerte getuige twee verdachten voor een poging overval kunnen aanhouden.

Verkeersmisdraging leidt tot ernstig gewonde

Vijfhuizen - Het vermoedelijke gedrag van de bestuurder van een Volkswagen Caddy heeft woensdagmiddag voor een ravage gezorgd op de N205 tussen Vijfhuizen en...

Politie zoekt getuigen brandstichting

Haarlem - Op zondagavond omstreeks 23.35 uur kreeg de politie melding van brand in de centrale hal van een flat aan de Landschotte in Haarlem.

Man aangehouden

Haarlem - Een 18-jarige man uit Haarlem is zaterdag aangehouden op de Dublinstraat in Haarlem.

Poging straatroof in Haarlem

Haarlem - Een 18-jarige Haarlemmer is vrijdagmiddag rond 15.15 uur het slachtoffer geworden van een poging straatroof in Haarlem. Dit gebeurde op de...

Wietplantage ontdekt na wateroverlast

Haarlem - Na een melding van wateroverlast heeft de politie vrijdagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Portugalstraat in Haarlem.