Ga naar content
Mijn buurt: 
Amsterdam +5.0km
  Verander locatie

  Leer- en Ontwikkelplein District Centrum-Noord

  Postadres

  postbus 2287
  1000 CG Amsterdam

  Telefoon

  0900-8844

  Leer- en Ontwikkelplein District Centrum-Noord

  Openingstijden

  Leer- en Ontwikkelplein:

  LOP staat voor Leer- & Ontwikkelplein. Hier werken praktijkbegeleiders, trajectbegeleiders en docenten samen om de student uiteindelijk “goed politiewerk” aan te leren. De praktijkbegeleider is verantwoordelijk voor het werkend leren, de docent voor het doceren van het politieonderwijs, en de trajectbegeleider voor het gehele traject, van aanstelling tot diploma uitreiking en de personeelszorg.

  Een LOP is een bureau waar studenten die de basis politieopleiding volgen in leerteams bijeenkomen. Vanuit het LOP rijden zij de incidentafhandeling, surveilleren ze, bereiden de studenten verkeerscontroles voor en studeren ze.

  Wij ontvangen niet alleen politiestudenten maar ook studenten die de HTVP-Opleiding volgen (Handhaving Toezicht Veiligheid Politie) van het ROC.

  Dit alles doen wij vanuit het oudste politiebureau van Nederland in het dynamische district Centrum Noord van de Eenheid Amsterdam.

   

  Het Leer- en Ontwikkelplein zoals in deze pagina omschreven valt onder het beheer van de Politie Eenheid Amsterdam.

   

  Werkgebieden:

  Amsterdam,  Basisteam Centrum Burgwallen,  Basisteam Centrum AmstelBasisteam Centrum Jordaan en Basisteam Boven IJ

  Indien u een melding of vraag heeft over een specifieke straat of buurt binnen ons werkgebied, dan kunt u contact opnemen met één van de reguliere wijkagenten of met een van de  Basisteams.
  De collega's helpen u daar graag verder.

  Heeft u een vraag met betrekking tot jeugd, dan kunt u terecht bij de  Jeugdagenten JordaanJeugdagenten Amstel of Jeugdagenten Boven IJ.

  Heeft u een vraag met betrekking tot netwerken, dan kunt u terecht bij de Netwerkspecialist Centrum-Noord.