Ga naar content

Vanavond beelden daders overval Groef op RTV NH

Laatste update:

Hoorn - Vanavond worden in het RTV NH nieuws beelden getoond van de daders van de overval die op donderdag 4 juli jl. plaatsvond op de Groef in Hoorn.

In de nacht van woensdag 3 juli op donderdag 4 juli werd de 37-jarige bewoner rond 03.00 uur wakker van gestommel op de trap. Er kwamen twee mannen de slaapkamer binnen . Toen de bewoner vroeg wat de twee wilden werd hij meerdere malen op zijn hoofd geslagen. De man raakte hierdoor gewond aan zijn hoofd en raakte even buiten kennis. De overvallers namen onder andere een televisie mee uit de woning. De bewoner werd na de overval overgebracht naar het ziekenhuis waar hij drie dagen moest verblijven.

In RTV NH nieuws worden beelden getoond van de daders op hun vluchtweg. Een van hen is hierop te zien met de weggenomen televisie. Herkent u de daders aan de hand van de beelden of heeft u in de nacht van woensdag 3 juli op donderdag 4 juli iets gezien wat mogelijk met deze overval te maken heeft? Neemt u dan contact op met het overvallenteam op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

RTV NH nieuws wordt uitgezonden vanaf 17.00 uur en wordt daarna elk uur herhaald.