Ga naar content

Hond ernstig gewond bij woninginbraak

Laatste update:

Zaamslag - Zondag omstreeks 04.00 uur was melding gedaan dat er was ingebroken in een woning aan de Rozemarijnstraat en dat er een hond was neergestoken.

Niemand aanwezig

Ter plaatse gekomen bij de woning zagen agenten dat de voordeur openstond. Vervolgens gingen zij naar binnen en zagen overal bloed liggen. Op aanroepen werd niet gereageerd.

De achterdeur stond open en in de tuin lag een ernstig gewonde hond. Het dier, een Argentijnse Dog, had een grote vleeswond op zijn rug en zijn bek was helemaal opengereten. Ook had de hond diverse snijwonden aan zijn poten. De hond is opgehaald door de Dierenambulance en overgebracht naar een dierenartsenpraktijk voor behandeling.

Hennepkwekerij

In de woning hing een sterke henneplucht. Op de bovenverdieping werden de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij was vermoedelijk geript.

  

 We zijn op zoek naar diegene(n) die deze hond zo hebben toegetakeld. Heeft u informatie over deze mishandeling en de inbraak? Laat het ons weten en bel 0900-8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem 08007000.