Ga naar content

Identiteit slachtoffer schietincident bekend

Laatste update:

Krommenie - De politie heeft de identiteit achterhaald van de man die in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwam tijdens een schietincident aan het Spinozahof. Het betreft een 27-jarige man uit Krommenie. Het slachtoffer was een bekende van de politie.

Agente werkt achter computerscherm

Omstreeks 01.50 uur vannacht kreeg de politie melding dat er schoten waren gehoord in de omgeving van het Spinozahof in Krommenie. Bij onderzoek ter plaatse werd het levenloze lichaam aangetroffen van een man, die door een misdrijf om het leven was gekomen. De politie startte direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op en is volop bezig met het onderzoek.

Getuigen gezocht

De politie wil graag met iedereen in contact komen die in de nacht van vrijdag op zaterdag getuige is geweest van het schietincident of in de dagen voorafgaand iets opvallends heeft gezien in de omgeving van de Spinozahof. Heeft u iets gezien of heeft u anderszins informatie die van belang zou kunnen zijn voor de politie ? Neemt u dan contact op via: 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of vul het online formulier in: www.meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden.

2015266947