Ga naar content

Twee gewonden bij schietincident

Laatste update:

Zaandam - Rond 14.50 uur werd bij de politie gemeld dat er een schietincident had plaatsgevonden in een woning aan de Brandaris in Zaandam, waarbij twee mannen gewond zouden zijn geraakt.

Busje forensische opsporing

In de woning werd een gewonde man aangetroffen. De andere gewonde man wist na het geweldsincident het huis uit te komen. Hij werd gewond aangetroffen in de directe omgeving aan de Noordzee. Beide mannen, Zaandammers in de leeftijd van 51 en 53 jaar, zijn met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De 51-jarige man ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis en de 53-jarige man is ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Heeft u informatie?

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en de directe omgeving bij de woning aan de Brandaris en op de locatie bij de Noordzee werden afgesloten voor nader onderzoek. 
De daders (aantal nog onbekend) zouden na het geweldsincident zijn gevlucht in een grijze Renault met een Frans kenteken. Heeft u informatie over dit incident dat zich afspeelde op donderdagmiddag 25 februari rond 14.50 uur in de omgeving van de Brandaris en de Noordzee, belt u dan met de recherche in Zaandijk via telefoonnummer 0900-8844 of ons online meldformulier. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. Ook kunt u terecht bij het Team Criminele Inlichtingen via telefoonnummer 079-3458999.