Ga naar content

Ontvoering Mijnsheerenland in Opsporing verzocht

Laatste update:

Mijnsheerenland - Opsporing Verzocht besteedt op 26 januari aandacht aan een ontvoering die op 27 oktober 2015 in Mijnsheerenland plaatsvond.

Die dinsdag werd een 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit Nieuw Lekkerland rond 07.30 uur op de Vrouwe Huisjesweg (N217) in Mijnsheerenland door nepagenten uit zijn vrachtwagen gehaald. Hij kreeg een volgteken en moest onder dwang in een personenauto plaatsnemen. Korte tijd later moest hij op de Achterweg in Mijnsheerenland in een donker Volkswagen Transporter overstappen. In dat busje werd de man onder dwang naar het oosten van het land gereden, waar hij in de buurt van Arnhem werd vrijgelaten. Hij is niet gewond geraakt.

Ananassen
Zijn vrachtwagen met oplegger werd gestolen. De trekker werd korte later gevonden in Heinenoord, de oplegger werd leeg in Moordrecht aangetroffen. Verder vermoedt de politie dat de daders zich hebben opgehouden in de omgeving van Montfoort. De vrachtwagen vervoerde een lading ananassen.

Opsporing Verzocht
De  recherche van het district Zuid-Holland-Zuid van de politie-eenheid Rotterdam heeft de ontvoering in onderzoek en komt in de uitzending van Opsporing Verzocht met nieuwe informatie en met nieuwe vragen. Opsporing Verzocht is dinsdag om 20.30 uur bij de AVROTROS op NPO 1 te zien. Op woensdag wordt Opsporing Verzocht om 11.30 uur herhaald op NPO2.