Ga naar content

Agent in vrije tijd houdt beschonken vrouw aan

Laatste update:

Groesbeek - Maandagmiddag is een 69-jarige vrouw uit Groesbeek aangehouden nadat zij met haar auto diverse ‘bijna’ ongevallen had veroorzaakt in diezelfde plaats. De vrouw wordt verdacht van het rijden onder invloed. Bij de vrouw werd een bloedproef afgenomen.

De agent reed in zijn eigen auto over de Bredeweg en zag dat de vrouw geen voorrang verleende aan een andere auto op de kruising met de Kruksebaan. Hierdoor ontstond bijna een aanrijding. Even verderop reed ze zonder te stoppen voor de stopstreep een andere kruising op. Dit keer kwam er geen verkeer aan.

 

Op de Bredeweg even verderop kwam ze op de andere weghelft terecht en moest een auto die haar tegemoet reed uitwijken. Toen zij op de parkeerplaats bij een tankstation aan de Pannenstraat haar auto parkeerde, zette de agent zijn eigen auto er achter zodat ze niet meer weg kon. Hij maakte zich bekend als agent en riep via de meldkamer zijn collega’s ter plaatse.

 

De agenten die even later ter plaatse waren lieten haar blazen. Omdat dit niet lukte werd zij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een bloedproef. De vrouw moest haar rijbewijs inleveren. Ook kreeg zij een rijverbod opgelegd. De agenten maakten proces-verbaal op.

 

2016303892