Ga naar content

Namaak merkkleding aangetroffen

Laatste update:

Noordwijk - Oegsgeest - Nieuw-Vennep - Bij zoekingen in twee woningen in Noordwijk en Oegstgeest nam de politie donderdag 24 maart een grote hoeveelheid nagemaakte nepkleding in beslag. Tegen de bewoners van beide woningen wordt proces-verbaal opgemaakt.

.

Naar aanleiding van verschillende meldingen over het bezit van en de handel in namaak merkkleding startte de politie in Noordwijk een onderzoek, in samenwerking met de districtsrecherche Den Haag Centrum.

.Naar aanleiding van de bevindingen uit het onderzoek, verleende een officier van justitie toestemming om in de woningen in Noordwijk en Oegstgeest een zoeking te verrichten. In de woningen werd op donderdag 24 maart inderdaad een grote hoeveelheid nauwelijks van echt te onderscheiden nep-merkkleding aangetroffen. Zo werden er sportschoenen, kleding en onderbroeken van bekende merken aangetroffen. Tegen de bewoners van beide woningen zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Het onderzoek leidde het onderzoeksteam ook naar een loods aan de Haverstraat in Nieuw-Vennep. In deze loods werd geen namaak merkkleding aangetroffen, maar wel een grote hoeveelheid verdovende middelen, waaronder vermoedelijk XTC-pillen. In de loods werd een 38-jarige man uit Nieuw-Vennep aangehouden. De politie-eenheid Noord-Holland, waaronder Nieuw-Vennep valt, doet verder onderzoek naar de vondst van de verdovende middelen.