Ga naar content

Donderdag in ‘Bureau Rijnmond’

Laatste update:

Rotterdam - In 'Bureau Rijnmond', het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond, tonen politie en justitie beelden van verdachten van misdrijven. Morgen, donderdag 31 maart, zal de kijker van Bureau Rijnmond worden ge-vraagd om informatie over zaken die al eens eerder getoond zijn in eerdere uitzendingen, maar die nog niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd.

Feyenoord-Roda JC

Maar ook zullen wij deze week aandacht besteden aan de ongeregeldheden rond Feyenoord-Roda JC op 21 februari jl. De beelden van verdachten die donderdag getoond worden, zijn geselecteerd uit het cameramate-riaal dat het onderzoeksteam van de politie ter beschikking heeft en van waaruit een verdenking tegen deze personen is ontstaan. Vorige week werd aangekondigd dat de verdachten die niet intern door politiemensen herkend zouden worden, extern gepubliceerd zouden worden. Dit gebeurt dus donderdagmiddag in Bureau Rijnmond en op www.politie.nl.

Overvallen

Verder aandacht voor vijf overvallen. Eén in Ridderkerk aan de Kievitsweg, één op de Bristol aan het Mathe-nesserplein in Rotterdam, één op een supermarkt aan het Scheldeplein in Alblasserdam, één op een super-markt in Schiedam en één op een drogisterij aan de Rozemarijndonk in Spijkenisse.

Mishandeling cq aanranding

Ook aandacht voor een mishandeling cq aanranding van 1 januari jl. in Rotterdam. Die vrijdagochtend werd een 61 jarige vrouw slachtoffer van een man die haar aanrandde op het Weenapad / Statenpad in Rotterdam. Van de dader zijn goede beelden.

‘Bureau Rijnmond’ is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.