Ga naar content

Man om het leven gebracht

Laatste update:

Zeewolde - Woensdagochtend 19 oktober werd een overleden man in een woning aan het Noordereiland gevonden. Hij bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.

Rond 06.15 uur kwam de melding dat in de woning een gewonde man zou liggen die mogelijk overleden was. Hulpdiensten gingen naar de woning toe en constateerden dat de man overleden was. De omstandigheden hoe de man gevonden werd, waren verdacht en er werd rekening gehouden met een misdrijf. Direct stelden agenten een onderzoek in. Kort erna konden twee verdachten in de omgeving van de woning worden aangehouden. De twee uit Zeewolde werden meegenomen naar het politiebureau. Onderzocht wordt of zij mogelijk betrokken waren bij de dood van de man.

 

De man bleek door geweld om het leven gebracht te zijn. Momenteel vindt verder onderzoek plaats. Zo moet de identiteit van het slachtoffer nog worden vastgesteld. Ook verrichten specialisten van de Forensische Opsporing verder onderzoek in de woning.

Uw tip!

 

Mochten mensen informatie hebben die het onderzoek kan helpen, dan wordt hen verzocht te bellen met de districtsrecherche Flevoland via 0900-8844 of melding te doen via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.