Ga naar content

Gestolen gereedschap in schuurtjes

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Rijsbergen - Op Camping Fort Oranje op de Bredaseweg zijn door wijkagent Marijn van Zundert in schuurtjes gestolen gereedschappen gevonden. Een tipgever zette hem op het goede spoor.

De wijkagent deed woensdag 12 april zijn standaard surveillance op de camping. Via een tip kwam hij bij een schuur naast een leegstaande caravan op het spoor van vermoedelijk gestolen (landbouw)gereedschap. Toen de schuurdeur openging bleek inderdaad dat er veel gestolen spullen in lagen. Dit leidde naar een tweede schuur op de camping bij een andere caravan. Daar werden ook gestolen materialen gevonden. Vier personen daar werden aangehouden voor heling danwel diefstal. Al snel kwamen er een derde en vierde schuur in beeld. Ook hier werden gereedschappen gevonden. Drie personen waren bezig om gereedschappen te verstoppen in de derde schuur. De 7 verdachten (5 vrouwen en 2 mannen van 19, 19, 21, 24, 31, 37 en 37 jaar) zijn allemaal naar het bureau gebracht voor verhoor. De gestolen spullen zijn in beslag genomen en worden geïnventariseerd. 

Wijkagent Marijn van Zundert vindt gestolen gereedschappen

Oproep eigenaren gestolen gereedschap

De wijkagent vraag mensen van wie gereedschap is gestolen dit te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van het nummer 2017084069.Ook slachtoffers die nog geen aangifte deden van gestolen (landbouw)gereedschappen kunnen dit melden op dit nummer. Zij kunnen alsnog aangifte van diefstal doen. Een deel van de gestolen (landbouw)gereedschappen