Ga naar content

Donderdag in 'Bureau Rijnmond'

Laatste update:

Rotterdam - ‘Bureau Rijnmond’ is het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie, waarin aandacht wordt gevraagd voor misdrijven die in de regio zijn gepleegd.

Bureau Rijnmond

Brandstichting

Zo werd in december van het vorig jaar brand gesticht op verschillende locaties in Dordrecht. Bij een van die branden liep een ouder echtpaar groot gevaar. Zij vertellen hun verhaal.

Diefstallen

Maar ook aandacht voor verschillende diefstallen uit een school aan de Essenburgsingel en een auto in de Da Costastraat in Rotterdam.

Sieraden

Toen bewoners van een woning aan de Nieuwe Rijksweg in Lexmond op zondagavond 29 januari thuis kwamen van een paar dagen weg, ontdekten zij dat er was ingebroken. De inbraak moet gepleegd zijn tussen vrijdagochtend 27 en zondagavond 29 januari. In Bureau Rijnmond worden de sieraden getoond die zijn gestolen.

‘Bureau Rijnmond’ is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond waarbij politie en Openbaar Ministerie de hulp van de kijkers vraagt bij het oplossen van misdrijven. Het programma is op donderdagmiddag, rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond.