Ga naar content

Politie Rotterdam zoekt getuigen woningoverval

Laatste update:

Rotterdam - De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een woningoverval die op 24 april in Rotterdam plaatsvond.

Agent naast auto, van bovenaf gezien

Toen rond 06.20 uur de bewoner zijn woning aan de Dordtselaan verliet, duwden twee mannen hem direct zijn huis weer binnen en gaven hem de nodige klappen. Terwijl de twee mannen het slachtoffer in bedwang hielden kwam een derde overvallen het huis binnen. Deze derde dader pakte vervolgens geld van de bewoner af. De drie liepen vervolgens weg en renden de Heinenoordstraat in.  De bewoner bleef, op blauwe plekken en kneuzingen na, ongedeerd.

Signalement
Dader 1 kwam als eerste de woning binnen en werkte de bewoner tegen de grond. Hij had een donkere huidskleur, een fors postuur en  was geheel in het donker gekleed. Deze man 25-30 jaar oud en was 170-175 cm lang. 
Van dader 2, de dader die als tweede naar binnenkwam, is alleen bekend dat hij een getint uiterlijk had. Dader 3 was niet zo gezet als dader 1, was 20-25 jaar en ongeveer 180 cm lang. Ook hij had een getinte huidskleur.
 

Bel de politie
Wie de mannen voorafgaand, tijdens of na de overval heeft gezien, wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook andere informatie de de politie helpt in het onderzoek, is vanzelfsprekenbd welkom. U kunt bellen naar het Regionaal Team Overvallen van de politie in Rotterdam via 0900-8844. Anoniem belt u naar 0800-7000.