Ga naar content

Twee gewonden na groepsvechtpartij

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Klundert - Donderdagavond zijn twee mannen aangehouden op de Van Vlaanderenstraat nadat zij met elkaar op de vuist zijn gegaan tijdens een ruzie. Hierbij is gestoken met een mes.

Aan het incident is ’s middags al een eerder ruzie in een café vooraf gegaan tussen meerdere personen. Ook daar zijn klappen gevallen. Nadat de gemoederen weer enigszins tot rust zijn gekomen gaan de kemphanen uit elkaar. Echter ’s avonds rond 22.14 uur gaat een aantal personen de confrontatie weer aan met een bewoner in de Van Vlaanderenstraat. Er worden voorruiten van de woning ingegooid en bedreigingen geuit. Bij de vechtpartij die ontstaat raken twee mannen van 50 - en 34 jaar gewond. Beide zijn aangehouden en voor behandeling eerst naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek loopt nog

Opgeroepen agenten hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van dit incident. Er is sporenonderzoek gedaan in de woning, een buurtonderzoek gehouden en getuigen gehoord. De 50-jarige man zit vast in een politiecel. Zijn tegenstander is vanmorgen geopereerd aan zijn verwoningen. Later zullen beiden gehoord worden.