Ga naar content

Brandende bank voor woning

Laatste update:

Lisse - In de nacht van zaterdag 29 april werden brandweer en politie gestuurd naar het Lisbloemplein voor een brand bij een woning.

De woning aan het Lisbloemplein ligt op de begane grond en maakt onderdeel uit van een klein flatgebouw . De bewoonster ontdekte rond 01.15 uur de brand en zag dat de bank die tegen de buitenmuur van haar woning stond, vlam had gevat. De brandhaard was precies voor de kinderslaapkamer. Nadat ze haar kinderen en zichzelf in veiligheid stelde, kwamen de gealarmeerde hulpdiensten ter plaatse. De brand werd geblust en de bewoners werden door de GGD gecontroleerd. Niemand hoefde zich verder onder medische behandeling te laten stellen. Omdat de woning door de brand ernstig is beschadigd, verblijft het gezin tijdelijk elders. De recherche onderzoekt de oorzaak van de brand en is op zoek naar getuigen.

Heeft u rond het tijdstip van de brand iets verdachts gezien in de omgeving van de flat, of heeft u andere informatie met betrekking tot de brand, dan komt de recherche graag met u in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000