Ga naar content

Diefstal melkpoeder

Laatste update:

Hoofddorp - Op donderdagmiddag hield de politie een 20-jarige man uit Leusden aan wegens vermoedelijke diefstal van blikken melkpoeder.

Omstreeks 14.30 uur kreeg de politie melding dat vier mannen, voorzien van grote sporttassen, mogelijk winkeldiefstal zouden plegen in een supermarkt aan de Graftermeerstraat in Hoofddorp. Nadat winkelpersoneel de politie had gewaarschuwd, werden de mannen aangesproken. Zij bleken toen de spullen al terug te hebben gelegd in de schappen. Vervolgens verlieten zij de winkel.
De politie zag de mannen nog juist en zette de achtervolging in. Helaas wisten drie van hen te ontkomen. De vierde persoon was niet snel genoeg en kon worden aangehouden.
Tijdens het fouilleren van de man vond de politie een kentekenbewijs en autosleutels. De auto werd ook gevonden en bij controle bleken hierin tweeënveertig blikken Nutrilon in te liggen.
De verdachte werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De melkpoeder en de auto werden in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de overige verdachten en de herkomst van de babyvoeding.

2017070245-254