Ga naar content

Ernstig gewond bij aanrijding

Laatste update:

Tilburg - UPDATE: De politie heeft donderdagmiddag 24 augustus 2017 een 36-jarige man uit Tilburg aangehouden. Hij is de bestuurder van de auto die van de plaats van het incident was weggereden. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

In de Rossinistraat in Tilburg is woensdagavond rond 20.15 uur een 55-jarige man uit die plaats ernstig gewond geraakt als gevolg van een aanrijding. De man is overgebracht naar het ziekenhuis.

Een politieactie leidde tot een achtervolging die de Rossinistraat in ging. In de Rossinistraat is de 55-jarige man aangereden. Het is op dit moment nog onduidelijk of de man door de vluchtende auto of door het politievoertuig is geraakt, dat onderzoeken de Rijksrecherche en het team Forensische Opsporing. Het zou kunnen dat de man een inzittende was van de vluchtauto, ook dat scenario wordt onderzocht. Beide onderzoeksteams zijn op dit moment op de plaats van het ongeval. Vanwege de objectiviteit in het onderzoek is een team Forensische Opsporing uit een andere politie-eenheid opgeroepen om het onderzoek naar de aanrijding te doen.

De achtervolgde auto is er vandoor gegaan nadat de aanrijding had plaatsgevonden. De identiteit van de bestuurder is bekend. De politie is op zoek naar deze persoon. Wanneer er meer nieuws bekend is dan volgt een aanvulling op dit bericht.