Ga naar content

Aankondiging Bureau Brabant 4 september 2017

Laatste update:

Nuland, Den Bosch, Oosterhout, Rosmalen - In de uitzending van maandag 4 september 2017

Nuland: Brandstichting Pizzeria
Op 16 juni wordt er brand gesticht in een pizzeria in Nuland. Het pand brand vrijwel volledig af. Mensen die in het pand en de bovenwoning waren kunnen nog net op tijd vluchten en ontsnappen aan de dood. We zijn op zoek naar de dader of daders. Op bewakingsbeelden is een auto te zien en we willen graag weten wie er in zaten. Heeft deze auto iets met de brand te maken?

Den Bosch: Diefstal uit restaurant
Een man sluipt zonder gezien te worden een restaurant binnen, nog voordat het geopend is. Hij rommelt wat in kastjes en lades en gaat er met geld vandoor. Kennelijk had hij niet in de gaten dat hij gefilmd werd. Wie herkent deze dief?

Oosterhout: Twee inbraken in een drogisterij
Binnen twee weken wordt twee keer ingebroken bij een drogisterij in Oosterhout. Gezien de manier van werken gaan we uit van dezelfde dader. Hij gaat met een moker de sigarettenkast te lijf. Het rolluik gaat eruit en de sigaretten gaan mee. We worden graag getipt door mensen die ons meer kunnen vertellen over deze inbreker.

Rosmalen: Op woning geschoten
Een vrouw in Rosmalen is op donderdagavond 15 september 2016 alleen thuis. Plotseling hoort ze een harde knal. Als ze naar buiten kijkt ziet ze een man in haar tuin staan, vlak voor het raam. Hij richt een pistool op haar. Ze schrikt, begint te schreeuwen en duikt weg. Ze hoort nog een knal en ziet de dader over de schutting vluchten. Wij zijn op zoek naar de dader en de grote vraag is waarom hij het juist op deze vrouw had voorzien? We tonen beelden van een later aangetroffen scooter die mogelijk door de dader is gebruikt. Tevens tonen we een compositietekening van de dader. 

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.