Ga naar content

Politie zoekt getuigen woningoverval

Laatste update:

Zwolle - Op zaterdagavond 5 augustus om ongeveer 22.00 uur kreeg de politie een melding van een woningoverval aan de Lijsterbessstraat.

Een man kwam thuis met de fiets en wilde deze fiets stallen in de gang van de woning. Terwijl hij daarmee bezig was, hoorde de man geklop op de deur en daarna kwam er een andere man de gang binnen. Deze man vroeg om geld. Hierna kreeg de bewoner een klap in het gezicht. De overvaller liep de woning in. Toen de bewoner om hulp begon te roepen, ging de overvaller er op een fiets vandoor in de richting van de Goudsbloemstraat. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Signalement dader

Jongeman; blanke huidskleur, mogelijk iets getint;  ca. 20-30 jaar; normaal postuur; ca. 1.70 lang; zwart haar en droeg beige baseballpetje; zwarte broek en donkere bovenkleding; 

Politie zoekt getuigen

Heeft u rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Lijsterbesstraat iet gezien of beschikt u over informatie die kan helpen om deze zaak op te lossen? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 
tel. 0800-7000. 

Camerabeelden

Woont u in de directe omgeving van de Lijsterbesstraat en beschikt u over beelden van gisteravond, waarop een persoon met bovenstaand signalement te zien is? Neemt u dan ook contact op met de politie.
(2017365099)