Ga naar content

Politie zoekt getuigen overval

Laatste update:

Venhuizen - Op maandagavond werd een supermarkt aan de Twijver overvallen door twee mannen. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Rond sluitingstijd, 20.00 uur, kwamen twee mannen de winkel binnen. Op dat moment was er alleen nog personeel in de supermarkt. Een van de mannen haalde iets tevoorschijn dat leek op een vuurwapen. Het duo dwong het personeel naar de kluis te gaan. De slachtoffers moesten het geld uit de kluis afgeven en daarna moesten zij hetzelfde doen met het geld uit de kassa´s. Hierna verlieten de twee mannen de supermarkt in onbekende richting. Het personeel kon alleen aangeven dat de mannen rond de 20 jaar oud waren en gezicht bedekkende kleding droegen. Er raakte niemand gewond bij de overval.
De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M.) 0800-7000.
2017252919