Ga naar content

Arrestatie na burenruzie

Laatste update:

Oostelbeers - Twee mannen uit Oostelbeers raakten vrijdagavond 1 december gewond bij een burenruzie. Eén van de slachtoffers liep een steekwond op en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De andere man werd later in het ziekenhuis aangehouden.

Politielogo op zijkant politieauto

Wij kregen vrijdagavond rond 20.00 uur een melding van een ruzie bij een woning aan de Hoogeindseweg in Oostelbeers. Daar aangekomen bleek dat de bewoner een conflict had gehad met een buurtbewoner. De buurtbewoner zou ook een luchtbuks bij zich hebben gehad. Er ontstond een worsteling tussen de mannen, waarbij de één een steekwond opliep en de ander nog onbekend letsel. De buurtbewoner was na de ruzie weggelopen. Hij bleek naar het ziekenhuis te zijn gegaan voor behandeling. Daar werd hij later op de avond door ons aangehouden. Het slachtoffer met de steekverwonding is naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling mocht hij weer naar huis. De aangehouden verdachte moest een nacht in het ziekenhuis blijven. 

Onderzoek

We onderzoeken wat zich precies heeft afgespeeld bij de woning op de Hoogeindseweg in Oostelbeers. Daar maakt ook een buurtonderzoek deel van uit. We zijn uiteraard altijd op zoek naar getuigen. Heb je iets gezien of gehoord of weet je mee van de situatie? Laat het ons weten en bel 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Blijf je liever anoniem? Bel dan 0800-7000.