Ga naar content

Man (59) met geweld beroofd van auto

Laatste update:
Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant

Gilze / Molenschot - Zaterdagavond is omstreeks 22.50 uur een 59-jarige man op gewelddadige wijze beroofd van zijn auto op de parkeerplaats langs de A58 aan de Lage Aard. Het gaat om een Peugeot 308 met het kenteken 80-ZK-BH. Het slachtoffer liep een forse hoofdwond en een gebroken hand op en werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer werd met een voorwerp op zijn hoofd geslagen en raakte hierdoor buiten bewustzijn. Toen hij bijkwam lag hij in een plas bloed met een flinke hoofdwond. Zijn zakken met daarin al zijn sleutels waren leeggehaald en zijn auto was meegenomen. Hij werd voor behandeling met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en opgenomen. Hij kon geen signalement geven van de dader(s) de politie is daarom dringend op zoek naar getuigen. 

 

Tips

Burgers die tips hebben over deze gewelddadige diefstal kunnen dit doorgeven:

via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

via de opsporingstiplijn 0800-6070 of WhatsApp (0612207006),

anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999.

Getuigen die liever met een politieagent spreken die deel uit maakt van het netwerk Roze in Blauw kunnen hun contactgegevens of info mailen naar rozeinblauw.zeeland-west-brabant@politie.nl. Dit netwerk bestaat uit politiemensen gespecialiseerd in LHBT-zaken.

 

BVH 2017313783