Ga naar content

Politie zoekt getuigen overval

Laatste update:

Son en Breugel - Zaterdagavond 30 december rond 20.15 uur werd een supermarkt aan het 17 Septemberplein overvallen. Een onbekende man bedreigde een medewerker met een mes en ging er daarna met een onbekend geldbedrag, te voet, vandoor. Het signalement van de overvaller: blanke man van ongeveer 20-24 jaar oud. Hij had een smal postuur, was ongeveer 1.60m groot en droeg een blauw trainingspak.

Detailopname surveillancewagen

Wij zijn op zoek naar getuigen die meer hebben gezien van de overval of wellicht iets is opgevallen voor de overval. Zij kunnen contact opnemen met de recherche via 0900-8844. Maar dat kan ook anoniem op 0800-7000.

Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. Direct na de overval in Son en Breugel zijn wij ter plaatse gegaan en hebben aanwezige getuigen gehoord. Camerabeelden zijn veiliggesteld en via burgernet en twitter werden getuigen opgeroepen zich te melden. Een onderzoek naar deze overval is opgestart.