Ga naar content

Getuigenoproep ontvoering Amstelveen

Laatste update:

Amstelveen - De recherche is een onderzoek gestart naar een ontvoering van een 38-jarige man uit Amstelveen op donderdag 7 december 2017. Bent u getuige geweest van deze ontvoering of heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Via het tipformulier kan men ook beeldmateriaal delen met de politie.

De man is vermoedelijk rond 17.50 uur door meerdere mannen bij zijn auto op de Anna Pawlowastraat in Amstelveen overmeesterd en kort daarna mishandeld. Hij is enkele uren vastgehouden en rondgereden met zijn auto en in het Amsterdamse bos gedropt. Uiteindelijk is hij in een ziekenhuis beland waar hij aan zijn verwondingen is behandeld.

De auto waarin hij is meegenomen betreft een roodkleurige Audi voorzien van het kenteken  met daarin de letters 'KFL'. De politie is benieuwd of getuigen iets van het voorval hebben gezien of deze auto die avond hebben zien rijden. Mogelijk dat deze auto is te zien op beeldmateriaal dat is opgenomen met camera’s van particulieren en/of bedrijven. Alle informatie met betrekking tot dit misdrijf is welkom.