Ga naar content

Getuigen gezocht na inbraken in kledingwinkels

Laatste update:

St. Oedenrode en Oirschot - De politie zoekt getuigen in verband met twee inbraken die vrijdag 10 februari in de vroege ochtend plaatsvonden bij kledingwinkels in Oirschot en Sint Oedenrode. Het is niet uitgesloten dat sprake is van dezelfde daders.

Bij een winkel aan de Kofferen in Sint Oedenrode werden vrijdagochtend rond 01.00 uur twee etalageruiten ingeslagen. Het bleef bij een inbraakpoging. Er werden geen spullen gestolen. Een kleine drie kwartier later vond een inbraak in een kledingwinkel op de Markt in Oirschot plaats. Ook hier werd een ruit ingeslagen om in het pand te komen. Uit de winkel werd kleding gestolen, waarmee de daders vluchtten in een zwarte auto.

Signalement

Bij beide inbraken is sprake van een vergelijkbare manier van werken en zijn drie personen gezien die in een zwarte auto zijn gevlucht. We sluiten niet uit dat sprake is van dezelfde daders. Het onderzoek moet dat uiteraard uitwijzen. Voor het onderzoek komen wij graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze zaken verband kan houden. Beschikt u over informatie? Bel dan 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kunt u het onderstaande tipformulier invullen.