Ga naar content

Aankondiging Bureau Brabant 20 februari 2017

Laatste update:

Someren, Overloon, Den Bosch - In de uitzending van Bureau Brabant 20 februari 2017:

Someren/ Overloon: Politie zoekt nog gewelddadige overvaller
Op zaterdag 14 januari 2017 wordt een filiaal van het Kruidvat in Someren overvallen. Nog geen week later, op vrijdag 20 januari 2017 wordt er een overval gepleegd op een vakantiepark in Overloon. Een van de twee daders van deze overvallen zit al vast. De politie is nog op zoek naar de andere dader. Ze sluit niet uit dat er bij beide overvallen sprake is van een verschillende samenstelling van daders. In deze uitzending bewakingsbeelden van beide overvallen.

Den Bosch: Wie is deze man die een politieauto vernield?
Op zaterdag 24 december 2016 zijn agenten bezig met een aanhouding van een verdachte op het NS-station. De dienstauto blijft beneden op het station staan. Een man vond t wel een leuk idee om de politie auto te vernielen. Voordat hij dat deed riep hij omstanders ook op om hem vooral te filmen. Wie is deze man?

Den Bosch: Beelden vechtpartij Karrenstraat
Op 6 januari 2017 ontstaat er ’s nachts een grote vechtpartij in de Karrenstraat. We hebben al eerder via Social Media foto’s verspreidt om zo achter de identiteit van de daders te komen. Helaas leverde dit niet voldoende op. Daarom in deze uitzending bewegende beelden van de vechtpartij. Wie hebben dit geweld op hun geweten?

Den Bosch: Mannen verminken vrouw met brandende sigaret
In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 januari 2017 wordt een 21-jarige vrouw door twee mannen mishandeld op De Bossche Pad. Een van de mannen houdt haar vast en de ander drukt meerdere malen een brandende sigaret op haar borst uit. Vervolgens gaan ze er vandoor in een (vermoedelijke) BMW. Het slachtoffer vertelt in deze uitzending haar verhaal en we reconstrueren deze afschuwelijke daad. Help ons mee deze daders op te sporen.