Ga naar content

Sluiting politiebureau Loosdrecht

Laatste update:

Loosdrecht - Vanaf 27 februari 2017 sluit het politiebureau aan de Nieuw Loosdrechtsedijk 2. Door deze sluiting kunnen de agenten op straat ingezet worden, daar waar inwoners de politie nodig hebben. In het gemeentehuis wordt per 2 maart een politie steunpunt geopend.

Bewoners die graag in gesprek willen met de politie, kunnen via het telefoonnummer 0900-8844 een afspraak maken. Dit kan bij het steunpunt op het gemeentehuis van Wijdemeren aan de Rading 1 in Loosdrecht. Aangifte op afspraak is mogelijk op dinsdagochtend tussen 09.00 uur en 12.00 uur en donderdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Aangifte doen

De mogelijkheden om aangifte te doen zijn de afgelopen jaren uitgebreid met de telefonische aangifte, aangifte op afspraak (0900-8844), aangifte via internet www.politie.nl. De politie kan ook bij specifieke aangiften, zoals bij woninginbraken, bij mensen thuis een aangifte opnemen. Meer informatie over het doen van aangifte vindt u op www.politie.nl.

Opening steunpunt politie

Op donderdagochtend 2 maart om 11.00 uur opent burgemeester Smit in aanwezigheid van Politie Teamchef Andre Wielandt het politie steunpunt in het gemeentehuis van Wijdemeren. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn!