Ga naar content

Update: Vermiste Mirte Blom is terecht!

Laatste update:

Maarssen - Sinds zondag 8 januari wordt de 15-jarige Mirte Blom vermist. Zij vertrok ’s avonds vanuit haar woning en sindsdien is onbekend waar zij verblijft. Help mee haar te vinden!

Na de melding van de vermissing startte de recherche direct een onderzoek. Zo werd gesproken met betrokkenen, gezocht op plekken waar zij mogelijk kon verblijven en werd gekeken naar bank- en telefoongegevens.

Daaruit bleek dat haar OV-chipkaart zondag 8 januari rond 22.00 uur uitcheckte op station Den Haag centraal. Camerabeelden zijn bekeken, maar Mirte is daarop niet te zien. Maandagavond bleek dat haar telefoon maandag 9 januari aangezet zou zijn in de omgeving van Breukelen. Echter bekenden van haar gaven aan geen contact met haar te hebben gehad.

De politie maakt zich ernstig zorgen. Mirte heeft medicijnen nodig die ze niet bij zich heeft. Help mee haar te zoeken. Heeft u haar gezien? Belt u dan direct 112! Deel dit bericht zoveel mogelijk om het bereik te vergroten!

Update dinsdagmiddag 10 januari

De sinds zondag 8 januari vermiste Mirte is weer thuis. De politie bedankt iedereen voor het massaal delen van de berichten en het meehelpen zoeken. Tips hoeven niet meer doorgegeven te worden. We zullen verder met Mirte in gesprek gegaan om te achterhalen waar ze is geweest.